Pannen & papieren

Gepubliceerd op 20 februari 2024 om 10:43

Pannen & papieren.

Ik kon in de kleuterklas al met 100 dingen tegelijk bezig zijn, op de basisschool heerlijk wegdromend naar buiten kijken en vanaf de bovenbouw had ik ook nog eens uitzicht.

Na twee jaar havo -vwo vond ik boeken echt oersaai en praktijklessen té leuk, dus lekker naar mavo D om vervolgens weer naar HBO management detailhandel te gaan waar ik wel mijn fantasie de vrije loop kon laten.

Bij een theorieles blijven is dus eigenlijk mijn hele leven al best moeilijk geweest haha.

Ik startte in 2021 met Togethers en deed tot vorige week alle digitale werkzaamheden aan de eettafel thuis. Niet helemaal digitaal, want ondertussen schreef ik alles op notebooks en legde ik mijn papieren uitgespreid, want dat paste makkelijk op die grote 6- persoons eettafel. Vanuit mijn linker ooghoek zag ik de afwas staan, ik hoorde de wasmachine die klaar was, er komt visite die denkt dat je lekker vrij bent en zo verzin ik nog 101 redenen om weer voor heel even met iets anders bezig te zijn dan die saaie administratie, de moeilijke social media of iets anders waar ik weer even inspiratie voor nodig heb.

Met als gevolg dat ‘s avonds de pannen tussen de papieren stonden en wij op het puntje zaten te eten. Langzaam werd de eettafel omgetoverd tot mijn bureau. En als ik wat extra ruimte nodig had? Dan functioneerden de eetkamerstoelen perfect als bijzettafel.

Tot vorige week. Ik kreeg al een paar keer een subtiele hint van vriendlief of hij er een eetafel bij moest kopen. Hoezo? Haha

Dus mijn goede voornemens zijn iets later begonnen dit jaar, maar ik zit vanaf vorige week twee dagen op een flexwerkplek in het werklokaal. En echt, het is fantastisch! Geen wasmachine die klaar is of ramen die gelapt moeten worden, maar een sfeervolle ruimte met werkende mensen om mij heen en gezellig samen lunchen.

Maar waar ik het meest van sta te kijken:

MIJN EETTAFEL IS VAN EIKENHOUT!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.