outdoor activiteiten & workshops

E-chopper tour

Start vanaf jullie eigen lokatie en laat je verrassen met de mooiste tochten door Westfriesland. Combineer jullie tour met een race om de zuiderzee, lokale culinaire hapjes, hight tea / wine / beer of stap af bij de verschillende histories van de VOC steden.

 

Voor het huren van een e-chopper dien je in het bezit te zijn van een geldig (brommer)rijbewijs. Je kan ze goed combineren met E-fatbikes. Deze mag je rijden zonder rijbewijs en gaan ook 25 km/u

Clinic wingsurfen

Wingsurfen is de snelst groeiende watersport in de wereld. Met wingsurfen ervaar je alle vrijheid van het kitesurfen en windsurfen in één! Met een vlieger in je handen en onder je voeten ligt een stabiel drijvend subboard. 
Tijdens deze clinic leren jullie alles wat maar met Wingsurfen te maken heeft. Denk aan de set-up, besturing, materiaalkennis varen! Hoe tof dat je met jouw team zo het water op kan. Onwijs leuk te combineren met suppen of powerkiten.

E- fatbike tour

Start vanaf jullie eigen lokatie en laat je verrassen met de mooiste tochten door Westfriesland. Combineer jullie tour met een race om de zuiderzee, lokale culinaire hapjes, hight tea / wine / beer of stap af bij de verschillende histories van de VOC steden.

 

Voor het huren van een E-fatbike heb je geen (brommer)rijbewijs nodig. Bij deze stoere electrische bikes moet je meetrappen. Ze gaan even snel als de E-choppers, waardoor ze goed zijn te combineren.

Clinic suppen

Op het water is alles mooier! Verken op jullie sup-board de gezelligheid van de binnenstad van Medemblik, Enkhuizen en Hoorn. Wil je liever een wedstrijd op het IJsselmeer? Het kan allemaal. Na een korte uitleg gaan jullie 1,5 uur langs op pad met onze tourguide. Ook leuk als activiteit tijden jullie e-chopper tocht.

Op de polderschuit

Jullie bij Rob Smak op de polderschuit. Als iemand kan vertellen over Medemblik, de polders en Westfriesland, dan is het Rob!
Onder het genot van een drankje 1,5 uur lang heerlijk genieten van de stad Medemblik, de polders en de vrije natuur. een high tea, wijnproeverij of bierproeverij. 

Ook onwijs goed te combineren met een bezoek aan het stoommuseum, kasteel Radboud en boerengolf.

Powerkiten

Heb je altijd al eens willen kitesurfen? Dit is de eerste stap! je bestuurt de powerkites op dezelfde manier als de kites waarmee we kitesurfen.

We leren je in 1,5 uur om de powerkites goed en veilig te besturen en natuurlijk om er heel veel lol mee te hebben. Uiteraard staat safety voorop en zullen onze ervaren instructeurs eerst goed uitleggen hoe het powerkiten in zijn werk gaat.

Voor degene die lekker ontspannen willen vliegeren en voor de mensen die over het strand voortgesleept willen worden. Voor iedereen een vlieger op maat. Hierdoor is dit een ideale activiteit voor groepen en kunnen jullie samen de wind trotseren.

Leuk te combineren met andere wateractiviteiten en een e-chopper tour.

Rib boot excursie

Laat alle controle even varen.

Geniet van de IJsselmeerlucht en de snelheid waarmee je over het water vliegt. Met nieuwe inspiratie en ideeën stap je weer aan wal.

Onwijs leuk voor een rondje om, of als transportmiddel binnen de 'Westfriese Waterdriehoek Medemblik, Hoorn en Enkhuizen. Maar ook naar de Markerwadden of als trip tijden een zeiltocht.

Tijdens een vergadering heerlijk even uitwaaien om te lunchen bij de mooiste plekjes aan het IJsselmeer.

Clinic zeilen

Jullie gaan in groepen van 3 a 4 personen in een open zeilboot. Onder begeleiding van diverse instructeurs leer je de basis beginselen van het zeilen leren. Overstag gaan/gijpen en natuurlijk omslaan! Als dit geen teambuilding is!

Deze clinic duurt ongeveer 3 uur en is onwijs leuk te combineren met andere wateractiviteiten of 

Barista workshop

binnenkort beschikbaar

Escapespellen in een kist

In Nederland weet je het maar nooit. Heb je net een leuke buitenactiviteit geboekt en dan gaat het regenen die dag. Wat nu?!

Geen stress! Bel ons en laat jullie hele dag verzorgen door Togethers.

Ook wanner de zon schijnt natuurlijk! De slag op de Zuiderzee duurt 60 tot 90 minuten kan overal gespeeld worden.

Laat jou en je team meeslepen in de escapekist van de Geuzenvloot en slaag samen voor de belangrijkste missie van de Nederlandse geschiedenis. 

Alleen met samenwerken hijsen jullie als eerst de vlag!

 

Deze teambuilding activiteit is leuk om te combineren met een bezoek aan VOC schip "de halve maen"

BBQ workshop

Jullie gaan leren BBQ-en van onze lokale BBQ-guru John Stavenuiter. En dan natuurlijk geen simpele hamburger, maar een goed stuk vlees. Tijdens deze workshop leren jullie alle ins & outs, waardoor je straks als een volleerd pitmaster aan de slag kunt gaan. Jullie maken een aantal heerlijke gerechten klaar die uiteraard door jullie zelf genuttigd worden. Dat wordt een dag om je vingers bij af te likken!

 

Deze activiteit duurt 4 uur en is leuk in combinatie met de rib-experience

yoga in de natuur

binnenkort beschikbaar

Wijn & bierproeverij

binnenkort beschikbaar

VOCschip Halve maen

Wat weet jij eigenlijk van de VOC-tijd? Stap midden in de binnenstad van Enkhuizen aan boord van "De halve maen" en laat jullie door de schipper meenemen naar de tijd van de VOC.

Onwijs leuk te combineren met escapekist "De slag op de Zuiderzee" of als unieke vergaderlokatie.

Paling roken

Het uitje dat in je kleding blijft hangen: palingroken! Jullie krijgen jullie een workshop palingroken. Jullie leren het palingroken niet van zomaar iemand.

Onze meester rokers zijn driemaal uitgeroepen tot de allerbeste palingrokers van Nederland. Palingroken is actief, spannend en ontzettend lekker. Zij laten een indruk achter die je nergens anders krijgt.  Sinds 2006 verklappen zij hun geheim aan de dapperen onder ons die het aandurven hun handen in het vuur te steken om samen met de lekkerste paling van het land te roken.

 

Deze activiteit duurt 4 uur is leuk in combinatie met de Rib-experience.

Kickboksen

binnenkort beschikbaar