Fotoalbum & Recensies

Evenementen en partijen


Teambuilding & groepsuitjes


Rise & shine ontbijt en buffet


Recensies


Augustus 2022 wilden wij ons personeel een leuk nieuwtje vertellen op een orriginele manier. Wij vinden het belangrijk om andere lokale ondernemers hierin te betrekken en zo kwamen wij uit bij Togethers.

Ze heeft heerlijke, verse ontbijtjes bezorgd bij al onze collega's voor het hele gezin. Iedereen startte de dag goed door dit gevarieerde gezonde ontbijt! Meer dan genoeg voor iedereen.

Ga zo door Ilse :)

 

Lisette Takken - van der Lee

Karsten travel store, Zwaag

 

Ilse heeft in 2018 onze bruiloft tot in de puntjes verzorgd en ik kan haar niet genoeg bedanken voor alles wat ze heeft gedaan.
Ze was zeer professioneel en zorgde ervoor dat we ons direct op ons gemak voelden. Ilse luisterde aandachtig naar onze wensen en dacht creatief mee om deze zo goed mogelijk te realiseren.
Op de dag zelf was Ilse een absolute ster. Ze zorgde ervoor dat alles op rolletjes liep en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. Ze had overal oplossingen voor en wist de dag tot in de kleinste details te perfectioneren. Het was een onvergetelijke dag, mede dankzij Ilse.

Kortom, als je op zoek bent naar een event planner die creatief, professioneel en betrouwbaar is en die ervoor zorgt dat je een onbezorgde dag hebt, dan is Ilse de perfecte keuze. We kunnen haar zeker aanbevelen!

 

Paul en Soraya de Jong

 

Onze teambuilding was tot in de puntjes verzorgd! In de voorbereiding zat Ilse al vol met goede ideeën en het programma wat uiteindelijk op tafel lag, en wat we hebben beleefd, was geweldig! Tussen de activiteiten door goed verzorgd met eten en drinken. We kijken terug op een dag waar we nog lang over na praten en van kunnen genieten op de foto's.

Alinda Knijn

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Westfriese BedrijvenGroep - Pop Vriend Seeds BV Andijk - Gourmet b.v. Lutjebroek - Staalpartners Andijk - Karsten tenten Zwaag - Stichting Blosse Alkmaar-

- Canal parade Amsterdam - FDSport events -  Restaurant Van Rooijen Wervershoof - Restaurant Natuurlijk Egmond - Beerepoot Automatisering Hoorn - Agro Business Solutions - Dijklander Ziekenhuis - Dragonfly Rib events - De Risico Strateeg - Villavakantiepark IJsselhof - Jachthaven Andijk -