Pirates of the Dutchlagoon

Welkom landrotten,

Jullie gaan met elkaar de strijd aan om de Black Pearl te bemachtigen! Het snelste schip van de Dutchlagoon. Het schip met wel 32 kanonnen aan boord en een neus voor de plek waar alle schatten te veroveren zijn.

Om het schip te bemachtigen moeten jullie verschillende opdrachten doen met behulp van een app en een tas. Stap samen met jouw team in de huid van Jack Sparrow en ga over land, strand en de beruchte Dutchlagoon om jullie goudstukken te verdienen. Het team dat de meeste goudstukken heeft verzameld, krijgt de macht over de Black Pearl.

Wie daag jij uit?

Prijs: vanaf € 47,50 per persoon

Locaties: Andijk, Hoorn, Medemblik

Speeltijd: ongeveer 2,5 uur

Aantal personen: 10 tot 90 personen

inclusief:

  • Een gave ribtocht over het IJsselmeer

  • Ervaren spelbegeleiding

  • Een hapje en een drankje

  • Fun voor iedereen

 

Optioneel:

  • Vanaf 90 personen

  • Lunch en/ of diner

  • Avondprogramma

 


Spare - Rib - Varen

Wat dachten jullie van een fantastische adrenalinerit over het IJsselmeer met de Ribboot om vervolgens aan de kade met je benen in het water spare ribs te eten. Dat wordt toch een dag om vingers bij af te likken!


Zeilen en Rib varen

Jullie starten met koffie en gebak om vervolgens samen met de bemanning de zeilen te hijsen van de driemaster zeilboot. Jullie varen het IJsselmeer op waar onderweg de Ribboot naast het zeilschip komt varen om jullie per 12 personen mee te nemen voor een tocht op snelheid.
Jullie zeiltocht kan uitgebreid worden met een borrel, diner, BBQ, tot een all inclusieve dag met de wind door jullie haren over het IJsselmeer.


Rib-rally & GPS tour

De ultieme teambuilding activiteit als het draait om communicatie en samenwerken.

Afhankelijk van jullie groepsgrootte worden jullie opgesplitst. Samen moeten jullie één opdracht volbrengen. Maar jullie zijn mijlenver bij elkaar vandaan. Hoe gaat dit goedkomen? En vinden jullie de locatie van de boot?

Duur van de rib rally & GPS-tour is 5 uur en is beschikbaar vanaf April 2024.


Heidag op het IJsselmeer

Voor een heidag zoek je vaak een mooie inspirerende locatie.

Waarom zou je deze locatie niet optimaal gebruiken? Start de dag met een vergadering op of aan het water. Aan het water beleef je de vergadering en of heisessie anders, door het zachte kabbelen of juist het woeste ruisen van de golven komt je geest tot rust.

Dan is er ineens ruimte voor andere zaken. En sluit af met een actieve teamactiviteit of een bezoek aan het Vogeleiland voor ultieme rust! 
Op het water ben je weg uit je werkomgeving, dit geeft rust en een glimlach. 

 

 Door dit te doen komen de resultaten in de vergadering vanzelf.


Expeditie Markerwadden

Binnenkort beschikbaar. Houdt onze socials in de gaten