The case Westfriesland

Het escapespel gebaseerd op Westfriese zaken uit het verleden.


De slag op de Zuiderzee

Escapekist "De slag op de Zuiderzee"

Laat jou en je team meeslepen in de escapekist van de Geuzenvloot en slaag samen voor de belangrijkste missie van de Nederlandse geschiedenis.vind de Geuzenvlag en bevrijd Nederland van de Spanjaarden

Alleen met samenwerken hijsen jullie als eerst de vlag!

 

€ 75,00 per scheepskist

15 t/m 48 personen

Met een kleinere groep? Bekijk onze andere cases hieronder.


2 t/m 4 personen.

Zaterdagochtend 20 januari 1945. Een koude wind waait sneeuwvlokken over de bevroren velden in West-Friesland. Amerikaanse bommenwerpers keren hoorbaar terug van hun missie boven Duitsland.

Omstreeks 11 uur een luide knal, gevolgd door een gierend geluid. Een Vliegend Fort vindt zijn einde op een besneeuwde akker in Midwoud.

 

Vanaf € 49,95

 

De Lucky lady is een escapespel in een koffer. Deze wordt gebracht naar jullie locatie*, begeleid via de app en weer opgehaald. Jullie hebben 70 minuten om deze case op te lossen.


3 t/m 6 of 7 t/m 12 pers

Maak jij vrienden aan de vergadertafel? Of puzzel je het liever zelf uit.

Case 1 bevat 2 exemplaren. Leuk om  tegen elkaar te spelen als je 2 koffers huurt.

 

vanaf € 49,95

 

Case one is een escapespel in een koffer. Deze wordt gebracht naar jullie locatie*, begeleid via de app of hint-enveloppen en weer opgehaald. Jullie hebben 70 minuten om deze case op te lossen.

Niet gebaseerd op een Westfriese case.


3 t/m 6 personen

Om te winnen moet je eerst een zet doen.

 

 

vanaf € 49,95

 

Case two is een escapespel in een koffer. Deze wordt gebracht naar jullie locatie*, begeleid via de app of hint-enveloppen en weer opgehaald. Jullie hebben 70 minuten om deze case op te lossen.

Niet gebaseerd op een Westfriese case.


3 t/m 6 personen

De wereld is overgenomen door hogere machten. Over 90 minuten is de bijeenkomst van de wereldleiders. Zij smeden een plan om mensen te reguleren d.m.v. een chip.

De koffer wordt gebracht, begeleid via de app of hint-enveloppen en weer opgehaald.

Vanaf € 49,95

Case three is een escapespel in een koffer. Deze wordt gebracht naar jullie locatie*, begeleid via de app of hint-enveloppen en weer opgehaald. Jullie hebben 90 minuten om deze case op te lossen.

Niet gebaseerd op een Westfriese case.